backontrack_logo_720_04

Har du värk? Back on Tracks produkter kan hjälpa Dig som lider av t.ex. nack- rygg, knä- eller armbågsvärk. Dessa produkter är så bra att de måste testas!

Så fungerar Back on Track

Back on Tracks led- och muskelskydd är alla tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Textilien är en synergi mellan gammal kinesisk erfarenhet och modern vetenskaplig textilteknologi. Vid framställningen av polyester- eller polypropylentrådarna smälts keramiska partiklar in i trådarna. Egenskapen hos de keramiska partiklarna är att när de blivit uppvärmda av kroppsvärmen utstrålar keramiken en värme som träffar kroppen. Värmen som på detta sätt återreflekteras är en långvågig värmestrålning vilken är detsamma som långvågig infraröd strålning.

Värmestrålning

Det är väl belagt och dokumenterat att långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen. Den ökande blodcirkulationen i vävnaderna luckrar upp muskelspänningar och bidrar till ökad prestationsförmåga. Ett viktigt användningsområde är den skadeförebyggande effekt man får när skydden används inför träning och tävling.

Läs mer om Back on Track här

Via oss kan du beställa Back on Tracks produkter! Mera info: kim@away.fi elr 0505532338 (Kim) elr 0414302244 (Anna) 4-6 dagars leveranstid.

Vi rekommenderar varmt bl.a. knäskydd, nackskydd, polokragen osv. Back on Tracks alla produkter hittar du här

Vår häst Karl-Erik som modell för Fleecetäcket Supreme:

botmalli_580

 


© Oy AWAY-Tourism Ab 2018 - Powered by: Creamarketing WebAdmin